Zupy:
1. Żurek z jajkiem 350 ml 16,00
2. Gulaszowa 350 ml 16,00
3. Krem pomidorowy z mozzarellą 350 ml 14,00
4. Grochowa 350 ml 12,00
5. Barszcz z pasztecikiem 350 ml 12,00
6. Rosół z kury z domowym makaronem 350 ml 12,00
Mięsa:
1. De volaille z masłem i pietruszką, 120 g 13,00
2. De volaille z serem lub pieczarkami 120 g 13,00
3. Filet z kurczaka panierowany 100 g 12,00
4. Szwajcar drobiowy z żółtym serem i szynką 120 g 13,00
5. Roladka drobiowa z mixem papryk zawinięta w boczek 120 g 13,00
6. Roladka drobiowa po węgiersku (z cebulką i boczkiem) 120 g 13,00
7. Filet z kurczaka grillowany w sosie szpinakowym 120 g 15,00
8. Udko kurczaka faszerowane pieczarkami 13,00
9. Szaszłyk drobiowy z papryka, cebulką i pieczarkami 150 g 16,00
10. Srogonof z kurczaka 120 g 13,00
11. Pieczeń z karkówki 100 g 13,00
12. Szaszłyk wieprzowy z papryka, cebulką i pieczarkami 150 g 16,00
13. Kotlet schabowy z pieczarką 120 g 13,00
14. Roladka wieprzowa z boczkiem i ogórkiem kiszonym 120 g 13,00
15. Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym 120 g 16,00
16. Zraz wołowy z boczkiem i ogórkiem kiszonym 120 g 18,00
17. Golonka gotowana z kością i kapustą 25,00
18. Golonka z kością po bawarsku 25,00
19. Bigos 250 g 15,00
Ryby:
1. Filet z łososia 120 g 18,00
2. Polędwica z dorsza 120 g 18,00
Pierogi
1. Ruskie 10 szt. 25,00
2. Kapusta i grzyby 10 szt. 25,00
3. Szpinak 10 szt. 25,00
4. Mięso 10 szt. 25,00
5. Z owocem 10 szt. 25,00
Surówki i sałatki:
1. Surówka z białej kapusty z koperkiem 150 g 6,00
2. Surówka z marchwi 150 g 6,00
3. Surówka z marchwi i ananasa 150 g 6,00
4. Surówka z kapusty pekińskiej 150 g 6,00
5. Buraczki 150 g 6,00
6. Warzywa na parze 150 g 8,00
7. Sałatka jarzynowa 200 g 8,00
8. Sałatka grecka (sałata lodowa, ser feta, pomidor, ogórek świeży oliwki, sos) 250 g 15,00
9. Sałatka brokułowa z serem feta i sosem czosnkowym 250 g 15,00
10. Sałatka gyros ( kapusta pekińska, kurczak, pomidor, ogórek, sos) 250 g 15,00
Dodatki:
1. Ziemniaki 200 g 5,00
2. Frytki 150 g 8,00
3. Pyza 1 szt. 2,00
4. Kluski śląskie 6 szt 8,00
5. Kluski półfrancuskie 200 g 10,00
6. Sos pieczeniowy 100 ml 2,50
Zimne przekąski:
Mięsne :
1. Schab pieczony 80 g 9,00
2. Schab ze śliwką 80 g 9,00
3. Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami 80 g 9,00
4. Roladka drobiowa ze szpinakiem 80 g 9,00
5. Roladka drobiowa z kurkami 80 g 9,00
6. Roladka drobiowa po węgiersku zawinięta w szynkę 80 g 9,00
7. Szparagi zawinięte w szynkę 60 g 9,00
8. Indyk w maladze 80 g 12,00
9. Galart drobiowy z marchewką 100 g 8,00
10. Mini burgery 15,00
11. Mini tortilla z kurczakiem 14,00
Rybne :
12. Rolada szpinakowa faszerowana łososiem wędzonym 80 g 13,00
13. Mini tortilla z łososiem 14,00
14. Pstrąg w galarecie 100 g 16,00
15. Łosoś w galarecie 100 g 16,00
Mini Kanapki:
1. Z sałatą, salami, oliwką, rzodkiewką, koperkiem 5,50
2. Z sałatą, szynką, ogórkiem zielonym, rzodkiewką i pomidorem, pietruszką 5,50
3. Z sałatą, serem camembert, oliwkami, szczypiorkiem 5,50
4. Z sałatą, z serem żółtym, ogórkiem zielonym i pomidorem, szczypiorkiem 5,50
5. Z sałatą, z łososiem, gałązką koperku, oliwką i zielonym ogórkiem 5,50
6. Z sałatą, jajkiem, rzodkiewką, ogórkiem i szczypiorkiem 5,50